Ring oss nu!
016-133 166

Kontakta oss via e-mail!

*

*

*

*


* = Obligatoriska fält

Välkommen till Suntech

 

Professionella produkter för uteserveringar & uteplatser är vad som kännetecknar Suntech som varumärke. Suntech Sverige drivs idag under bolagsnamnet durbansoultions AB som idag har försäljningsrätten i Sverige, Norge och Finland. 

Samarbetet startade våren 2011 då vi fick äran att starta upp vad som idag visade sig vara något Sverige länge letat efter.

Ett system som förväntas fungera i vårat svenska klimat med det där lilla extra.   

Vi har med noggrannhet valt de bästa av leverantörer och samarbetspartners liksom de produkter vi erbjuder. 

Vår strävan är att våra kunder ska uppskatta våra produkter i den bredast tänkbara produktportföljen och en kombination av bästa tänkbara funktionalitet och nyaste design.

Att ge God Service och, med en erfaren ledning som har ambitionen, att växa i sund takt tillsammans med våra kunder är en självklarhet för oss.
 

vår idé

Med den bredast tänkbara produktportföljen har vi tillsammans med våra leverantörer tagit fram det mest spektakulära vad gäller produkter anpassade för uteplatser och uteserveringar. Vi vill kunna ge våra kunder valmöjligheter i fråga om produkt och pris. 

Vi ska kunna erbjuda branschens bästa kombination av teknisk funktionalitet och ny design.  Våra produkter ska levereras med stort kunnande, god service, till konkurrenskraftiga priser.